Mad på skolen

Som et supplement til madpakken har eleverne på Kornmod mulighed for at bestille frokost gennem Dit Spisekammer, som leverer lækker og sund mad direkte på skolen. Forældre kan bestille maden via hjemmesiden:

Kornmod Realskoles kostpolitik

Her på skolen har vi udviklet en kostpolitik med det formål at:

• Fremme elevernes koncentration og indlæring.
  • Gøre eleverne bevidste om kostens betydning for trivsel og læring.
  • Skabe motivation for sund levevis.
  • Sikre fokus på området gennem hele skolegangen.
Madkundskab

Fokus på sund kost

• Det er forældrenes ansvar, at eleven får en sund og varieret madpakke med.
  • Eleverne undervises i læren om kost, indkøb og almen trivsel.
  • Madlavning og læren om sunde kostvaner indgår i pædagogiske aktiviteter.
  • Slik, chips, kage, sodavand og energidrikke må IKKE medbringes og indtages på skolen – med mindre der er særlige lejligheder, såsom fødselsdage, klassens tid og særlige arrangementer.
  • Der er fokus på at skabe dialog om gode kostvaner mellem skole og hjem.
  • Personalet har til opgave at skabe ro og tid til måltiderne, god stemning og socialt samvær.
  • Personalet har fokus på at styrke elevernes bevidsthed omkring gode mad- og måltidsvaner.
  • Personalet tager højde for elever med særlige behov.